Over ons

Anja - Praktijk de Klinker

Anja van der Vlist-Pluut

Anja is sinds 1975 allround logopedist en vanaf 1998 ook gespecialiseerd stottertherapeut. Naast het geven van stottertherapie individueel en in groepen heeft zij kennis op het gebied van ouderbegeleiding,spraak en taalstoornissen, sensorische integratie, beelddenken, dyslexie en hyperventilatie. Zij is ook gecertificeerd kindertolk.

Over mijn werk als kindertolk:

Mensen ondersteunen bij het verbaal communiceren is het werkterrein van de logopedist. Verbinden van mensen is mijn drive en mijn passie. Vooral door het werken met kinderen en volwassenen die stotteren is mij steeds duidelijker geworden hoe belangrijk communicatie is. Het werken als kindertolk gaat ook over communicatie, maar dan op een dieper niveau. Je leert luisteren naar wat je kind over jouw leven vertelt.   Als moeder van drie volwassen kinderen weet ik uit ervaring hoe diep en waardevol de verbinding tussen ouders en kinderen is en dat je van je kinderen veel kunt leren. Het is mijn hartenwens ook als kindertolk daaraan bij te dragen voor ieder die daarvoor openstaat.

Meer info: www.presentchild.com    

Opleiding   logopedie stottertherapie en kindertolk
Logopedist sinds   1975
Specialisme   stotteren, vertraagde spraak en taalontwikkeling en ouderbegeleiding
Wekelijkse aanwezigheid   maandag t/m woensdag

 

Gitte Hartjesveld

Gitte is logopedist sinds 1979 en vanaf 1983 werkzaam als stottertherapeut. Zij adviseert,coacht, geeft individuele therapie en werkt met groepen.Zij is organic coach en opvoed- en relatiedeskundige. Ze geeft trainingen in Aandacht en Bewust Zijn.

Opleiding logopedie/stottertherapie
Logopedist sinds   1979
Specialisme   stotteren
Wekelijkse aanwezigheid   woensdag en donderdag
Giite - Praktijk de Klinker